روابط فرهنگی دو کشور
تبادل هیأت های مختلف فرهنگی، اعطاء بورس تحصیلی، تقویت کرسی زبان فارسی و زبان ادبیات فارسی در دانشگاه های نروژ و برگزاری مسابقات ورزشی از جمله همکاری های فرهنگی دو کشور بوده است. همچنین به رغم فاصله جغرافیایی، انجمن ایران و نروژ در سال 1351 تاسیس گردید. سفر پروفسور مورگن استرنه ایران شناس معروف نروژی به ایران در سال 1353 و اعطاء دکترای افتخاری به نامبرده از سوی دانشگاه تهران، امضاء توافق نامه همکاری دانشگاهی بین دانشگاه تهران و دانشگاه اسلو در سال 1385 و تمدید آن و ایجاد کرسی زبان فارسی در دانشگاه اسلو در سال 1380، از جمله اهم موارد قابل ذکر همکاری و فعالیت در حوزه فرهنگی می باشد.تدریس زبان فارسی در دانشگاه اسلو تا زمانی که استاد فین ویلهلم تیئسن دانمارکی مشغول بودرونقی داشت با فرارسیدن زمان بازنشستگی ایشان مدتی تعطیل شد اما با تلاش سفارت وهمکاری دانشگاه اسلو از سال 2018 (1397) مجددا با استخدام دکتر صمد علوی از ایرانیان متولد آمریکا و خانم ثریا باتمانقلیچی راه اندازی شد و 16دانشجو از اتباع کشورهای نروژ، افغانستان ،سوئد،اوروگوئه و برخی کشورهای اروپای شرقی برای دوره دو ساله( 2018-2020) ثبت نام کردند و قرار بود در بهار 1399در پایان دوره به ایران سفر نمایند اما شیوع بیماری کرونا مانع از انجام این سفر شد. دوره جدید زبان فارسی از سپتامبر2020 با ثبت نام 23 دانشجو شروع بکار نموده است.
همکاری های دانشگاهی
-در 26بهمن 1389سال یادداشت تفاهم بین دانشگاه شهید چمران اهواز ودانشگاه اسلو امضا شد ولی هیچ اقدام عملی صورت نگرفت.
همچنین در 28 اسفند سال 1390(2012) یک یادداشت تفاهم همکاری بین دانشگاه تهران در دوره ریاست دکتر رهبر با دانشگاه اسلو امضا شد اما به مرحله اجرا در نیامد.
اما دانشجویانی از کشور نروژ با در خواست شخصی از خدمات آموزشی موسسه دهخدا در امر آموزش زبان فارسی بهره مند شده اند.
-برای حضور در جشنواره فیلم نروژ در سال 2020 از مجید مجیدی کارگردان ایرانی بعنوان مهمان دعوت بعمل آمد اما به علت شیوع بیماری کرونا بعلت لغو فعالیتهای فرهنگی و هنری در این سال،این سفر انجام نشد.